UNA DELEGACIÓ D’EMPRESES CATALANES PARTICIPA A LA FIRA OZWATER’23

La setmana passada una delegació d’empreses catalanes formada per BluePhage, Sigma Daf Clarifiers, Unex, Keiken Engineering i el CWP amb el suport d’ACCIÓ va participar a la fira Ozwater’23 organitzada per l’AWA (Australian Water Association). També, amb stand propi, va participar Adasa Sistemas. Es va dur a terme a la ciutat de Sydney i es considera un referent al continent australià de trobada del sector de l’aigua i conèixer la situació al país a través de la conferència associada.

Al llarg dels dies que va durar la fira, es van fer reunions amb els principals organismes públics, utilities, enginyeries i empreses del sector de l’aigua d’interès dels associats del CWP participants i organitzacions com el clúster de l’aigua de l’Estat de Victoria, Intelligent Water Networks, utilities com Sidney Water o Hunter Water, així com amb la pròpia associació AWA. Austràlia ha incrementat notablement les inversions en aigua i s’han detectat nombroses oportunitats en tractament d’aigua, dessalació o reutilització d’aigua. Austràlia ha patit recentment sequeres que han impulsat notablement el sector, especialment important va ser la de l’àrea metropolitana de Sydney el 2020.

L’assistència a Ozwater’23 va ser la segona activitat internacional del clúster després de la participació al World Water Tech Innovation al Regne Unit el mes de febrer passat. Les properes activitats planificades són les missions al Senegal, Tunísia i el Marroc en el marc del projecte AEWEN així com la participació a WEFTEC Chicago i Aquatech d’Amsterdam aquest any, així mateix ja s’estan realitzant les reserves per a IFAT i Singapore International Water Week del proper 2024.

Amb el suport de:

Similar Posts