EL CATALAN WATER PARTNERSHIP I SET SOCIS PARTICIPEN EN LA SINGAPORE INTERNATIONAL WATER WEEK

El CWP ha participat en la Singapore International Water Week (SIWW) del 17 al 21 d’abril,  amb un estand conjunt al Catalan Pavilion B2-K39 amb les empreses associades Createch360ºSpin i Unex, i la participació com a visitants i en estands propis o de distribuïdors de les empreses Amphos 21Bluephage i Adasa, així com l’Agència Catalana de l’Aigua que ha tingut diverses trobades amb el PUB, l’empresa pública de l’aigua de Singapur.

Les darreres novetats en solucions digitals promogudes per Createch 360ª i Spin, així com el conjunt de productes d’UNEX han rebut una notable atenció amb visites de potencials clients de tot el sud-est asiàtic i la resta d’Àsia molt especialment. Durant aquesta setmana s’ha programat una agenda de reunions per a tots els associats que han participat organitzada per l’oficina d’ACCIÓ a Singapur a càrrec de Jordi Maluquer amb potencials clients, socis per a projectes, associacions d’aigua d’arreu del món, administracions públiques del sector de l’aigua i altres actors clau que han participat en l’esdeveniment més rellevant en innovació i noves tecnologies aplicades al sector de l’aigua d’Àsia. En diverses reunions mantingudes amb el PUB i la Singapore Water Association s’ha manifestat per ambdues parts l’interès a seguir col·laborant per tal de facilitar oportunitats de desenvolupament de negoci a les empreses catalanes i de Singapur.

El pavelló català era un dels 9 pavellons nacionals de la fira junt amb el d’altres entitats com el German Water Partnership, la Water Alliance d’Holanda o el British Water entre d’altres. Aquesta missió ha rebut el suport d’ACCIÓ en el seu programa per a impulsar la competitivitat dels clústers.

LA SIWW més enllà d’una fira de solucions innovadores per l’aigua i un congrés sobre aspectes clau en la gestió de l’aigua de relleu internacional, es tracta de la primera fira i missió que el CWP promou fora d’Europa des de la pandèmia causada per la COVID-19. Pròximament, el CWP participarà en la fira IFAT que es celebrarà del 30 de maig al 3 de juny a Munich, Alemanya, amb un estand conjunt amb les empreses Bluephage, FTReuseHydrensInloc Robotics i Keiken Engineering, i en el que està previst que una desena de socis del CWP també tinguin participació amb els seus propis estands.

Similar Posts