PRIMERA SESSIÓ GRUP DE TREBALL ODS I RSC I VALOR COMPARTIT

El passat 18 de maig de 2021 va tenir lloc la primera sessió del Grup de Treball en ODS, Valor Compartir i RSC en el sector de l’aigua promogut pel CWP, en el qual van assistir una vintena de socis del CWP, des d’empreses operadores del cicle de l’aigua, consultories i fabricants de producte pel sector de l’aigua.

Carlos Pons, Consultor Tècnic de Sostenibilitat Corporativa a Anthesis Lavola va presentar tant les tendències del sector, d’entre les qual hi ha l’Aigua4.0 i circularitat del cicle d’aigua entre moltes més, com els ODS prioritaris, directa o indirectament, pel sector de l’aigua i diverses iniciatives per contribuir al seu assoliment.

A continuació, Miriam Porres Directora RSC i Compliment a Sorigué va compartir diverses iniciatives dutes a terme des de Sorigué així com la experiència d’haver participat en el projecte d’ACCIÓ de Mesura de l’impacte social i mediambiental de l’empresa i la contribució als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) amb les eines B Corp. Tot seguit va intervenir el CEO de la spin-off Bluephage, l’Enric Queralt, per explicar la seva experiència en la certificació de BCorp que han aconseguit aquest 2021. Per acabar es va donar pas a un espai de preguntes i debat entre els participants, així com proposta d’activitats o iniciatives a dur a terme a futur.

Amb el suport de:

Similar Posts