INNOVATIVE TECHNOLOGIES FOR WATER DESALINATION AND BRINES REVALORIZATION

El darrer 28 de maig es va dur a terme un webinar sobre tecnologies innovadores per a la dessalinització d’aigua i revalorització de salmorres en el marc del projecte H2020 SEA4VALUE, on professionals de diferents organitzacions van presentar no només diverses tecnologies de dessalinització per a la recuperació d’aigua sinó també per a la revalorització de salmorres com a recurs de matèries primeres d’alt valor afegit.

El webinar va començar amb la ponència de Sandra Meca, Eurecat, que va presentar el projecte SEA4VALUE, del qual el CWP forma part del consorci. Seguidament Guillem Gilabert, Dupont, va presenter les membranes SWRO seques, una tecnologia duradora i sostenible, Anna Viladomiu, Poltank, va presentar la tecnologia de filtració de dessalinització mitjançant filtres GRP, Victor Monsalvo, Aqualia, va presentar la nova generació de plantes dessalinitzadores autosuficients d’energia com a font d’aigua dolça i matèries primeres crítiques. Finalment Andrea Cipollina, Università degli Studi di Palermo, va presentar el projecte SEArcularMINE: processament circular de salmorres d’aigua de mar per a la recuperació de matèries primeres valuoses.

Es va tractar d’una activitat finançada pel projecte SEA4VALUE (Grant Agreement nº 869702) i que va aconseguir l’enregistrament de més de 150 persones tant d’entitats del sector privat com del sector públic, especialment que treballen en el sector de la dessalinització, tema punter a Espanya. Al final de la jornada es va dur a terme una sessió de Preguntes & Respostes on els ponents van respondre les preguntes que els assistents van poder realitzar al xat de la mateixa plataforma.

Vídeo del webinar

Amb el suport de:

Similar Posts