CINQUÈ VIRTUAL WORKING MISSION A XILE ORGANITZAT PEL CWP

El passat 17 de novembre es va celebrar la cinquena i última Missió de Treball Virtual dins del projecte Green Small Smart Cities (GSSC), en aquesta ocasió centrat en el mercat xilè.

Per començar, Mercè Martín, International Project Manager del CWP, va fer una presentació del clúster i va presentar els projectes europeus: Welliance, Green Small Smart Cities i Aewen, de la convocatòria COSME EU Go International, com a exemples que promouen la internacionalització dels socis del clúster.

Seguidament, Víctor Mercè, Team Leader Preocurement Públic Internacional d’ACCIÓ, va presentar estratègies internacionals a Xile i va donar alguns consells importants per entrar al mercat xilè.

També es va comptar amb la participació de Lionel Quezada, Director Comercial a Suez Xile, va presentar les polítiques d’internacionalització a Xile centrades en el sector de l’aigua, amb ell vam poder conèixer una mica més de SUEZ Xile i els seus projectes.

Finalment, quatre representants d’empreses del clúster van explicar la seva experiència i bones pràctiques al mercat Xilè, així vam poder conèixer les solucions que poden oferir en el sector de l’aigua i de les smart cities a Xile i les seves millors pràctiques en internacionalització. Miguel Domínguez, Area Sales Manager LATAM de Lacroix, Lara Duro, CEO d’Amphos21, Sergio Ibañez, Consultor Sènior de Leitat i Albert Vilardaga, president i cofinançador de Createch360º.

Similar Posts