El CWP visita el Kurita Innovation Hub en el marc de la Strategic Training Week organitzada per ACCIÓ

El CWP ha participat a la Strategic Training Week organitzat per ACCIÓ en el marc del programa Catalonia Clusters conjuntament amb 16 clústers més, i que ha consistit en una visita al Japó, un dels ecosistemes d’innovació més importants del món.

Entre les visites s’ha tingut l’oportunitat de conèixer grans empreses, centres d’investigació i actors relacionats tant amb l’àmbit d’R+D com de la sostenibilitat. El CWP es va reunir amb el Japan Water Research Center, entitat sense ànim de lucre que promou projectes de recerca entre universitats i empresa i amb diversos grups de treball transversals sobre els principals reptes d’aigua del país.

La Japanese Water Works Association representa a més de 2.000 entitats, empreses i professionals o acadèmics del sector de l’aigua japonès entre ells el Kurita Innovation Hub, un centre d’investigació per crear innovacions que resolguin reptes socials i industrials connectant-se amb clients, institucions de recerca i altres parts interessades d’arreu del món per integrar coneixements diversos en el tractament de l’aigua.

Similar Posts