El CWP rep l’aprovació provisional de 8 projectes en la convocatòria d’AEIs del 2023

El passat 18 de setembre es van publicar les resolucions provisionals del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme de la convocatòria d’ajuts per al suport a les Agrupacions Empresarials Innovadores (AEIs), corresponents a la única convocatòria del 2023 en el marc dels fons del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. Es tracta de projectes cooperatius d’R+D i d’Innovació focalitzats en la transformació digital i on participen entre 5 i 8 socis habitualment.

El Catalan Water Partnership va presentar 10 projectes dels quals 8 eren liderats pel mateix clúster. D’aquests vuit, sis han rebut l’aprovació provisional. Els altres dos projectes en els que també participa i que també han rebut l’aprovació un és liderat per INNOVACC i l’altre pel Clúster Digital.

Els projectes aprovats suposen un pressupost total de més de 2 milions d’euros que es corresponen a un ajut total de 1,5 milions d’euros. A més, en total, participaran 26 empreses associades al CWP de les quals 21 són PIMES. L’any passat el CWP ja va gestionar 8 projectes en aquesta mateixa convocatòria, i confirmen la importància de la transformació digital per al sector de l’aigua i com una de les prioritats en l’estratègia del clúster de l’aigua.

Similar Posts