LA CONFERÈNCIA DE WATER REUSE EUROPE EXPLORA LES ÚLTIMES INNOVACIONS EN AQUEST CAMP

Un esdeveniment de dos dies centrat en la indústria a la històrica i animada ciutat de Girona

Water Reuse Europe, l’associació comercial del sector europeu de la reutilització de l’aigua, celebrarà la segona conferència i exposició anual sobre innovacions en la reutilització de l’aigua els dies 20 i 21 de setembre de 2022 a la històrica i animada ciutat de Girona, Catalunya, Espanya.

La conferència aplega desenvolupadors d’esquemes de reutilització, proveïdors de tecnologia, reguladors, investigadors i usuaris finals de tot Europa per compartir perspectives i coneixements. L’esdeveniment inclou debats sobre el futur del sector europeu de la reutilització de l’aigua com a element important de l’economia circular, mostra esquemes innovadors de reutilització i tecnologies, i proporciona una oportunitat de networking per a professionals, empreses i institucions involucrades al sector.

La conferència comptarà amb destacats ponents del sector, debats, visites a alguns dels projectes de reutilització d’aigua amb més èxit d’Europa, un sopar i el premi anual a la innovació Water Reuse Europe.

“Estem molt contents d’anunciar la nostra conferència. Serà un esdeveniment fantàstic per a qualsevol que treballi al sector de l’aigua i estigui interessat en la reutilització de l’aigua. Reunirem líders del sector de tot Europa, estarem en una ciutat preciosa i comptarem amb presentacions de prestigiosos ponents i visites a instal·lacions de reutilització. Serà un esdeveniment fantàstic”. – Marie Raffin, directora de Water Reuse Europe.

Un esdeveniment organitzat amb el suport del Catalan Water Partnership.

Water Reuse Europe Award 2022

A més, Water Reuse Europe lliurarà el seu quart Premi a la Innovació, que distingirà el projecte de reutilització d’aigua més innovador d’Europa el 2022. El premi té com a objectiu reconèixer els professionals que estan obrint nous camins en el disseny i l’execució de projectes de reutilització daigua i mostrar projectes i iniciatives que estan avantguarda de la pràctica de la reutilització a Europa.

Informació addicional disponible en línia

For more information on the conference, visit the conference webpage
For more information about the Water Reuse Europe Award 2022

Amb el suport de:

Similar Posts