Es celebra la Watertalks centrada en la digitalització agrícola i la sequera a la Universitat de Barcelona

El passat 9 d’abril es va celebrar a la seu històrica de la Universitat de Barcelona la WaterTalks sota el nom “Innovació digital agrícola per fer front a la sequera”. L’acte va congregar experts dels sectors digital, de l’aigua i de l’agricultura i es van presentar diverses ponències d’experts i projectes innovadors que es desenvolupen en aquest triple nexe.

José Luís Araus, de la Universitat de Barcelona i Adriano Camps, de la Universitat Politècnica de Catalunya, varen donar una visió panoràmica del potencial que el monitoratge de conreus i bones pràctiques en la digitalització agrícola per a fer front als futurs escenaris de canvi climàtic.

Al llarg de la jornada, es varen presentar diversos projectes innovadors de digitalització agrícola per part de Shawn Carlisle Kefauver amb el projecte Wheat Phenoscale, Xavier Vallverdú amb I-ReWater i Josep Pijuan amb Acquaount.

La jornada va finalitzar amb una taula de debat amb José Luís Araus de la Universitat de Barcelona, Antoni Enjuantes del DACC, Eugeni Molist de Regaber i Miquel Galvarriato de Aigües del Segarra Garrigues que ens varen parlar sobre els reptes i les necessitats per a la implementació amb èxit de tecnologies digitals. La jornada va comptar amb més de 40 assistents.

Similar Posts