El CWP participa a la fira IFAT Munich 2024 amb cinc associats

Un any més, el Catalan Water Partnership (CWP) ha estat present a la fira IFAT Munich 2024, celebrada del 13 al 17 de maig a Alemanya, amb un estand agrupat. En aquesta edició, les cinc empreses que van formar part de l’estand compartit van ser Bluephage, Keiken Engineering, WTRgies, UFBAF i Eurecat.

Durant la fira, l’equip del CWP va visitar els estands dels seus associats amb estand propi, com ara Cimico, Createch360, Hydroo, SIGMADAF i Adasa. Aquesta última va organitzar xerrades sobre innovació, presentant el projecte d’R+D Vecoli, liderat pel CWP i finançat per ACCIÓ.

A més, l’equip del CWP es va reunir amb diversos socis visitants i partners internacionals. Lucia Gusmaroli, European Projects Area Manager del CWP, va presentar al Green Stage el projecte europeu Sea4Value, finançat pel programa Horizon 2020. Aquest projecte té com a objectiu desenvolupar i implementar tecnologies innovadores per a la recuperació de minerals i metalls de les salmorres de dessalinització. En la seva ponència, es va destacar el rol dels clústers en connectar la innovació tecnològica amb els stakeholders i usuaris finals, així com el seu paper en la innovació oberta per impulsar l’economia circular.

El CWP també es va retrobar amb nombrosos clústers d’Europa i d’arreu del món amb els quals col·labora, com ara The Water Council (Wisconsin, EUA), Water Alliance (Holanda), Clean (Dinamarca), Ecoliance (Alemanya), CREA Hydro&Energy (República Txeca), HYDREOS (França), ClusterH2O (Bèlgica), Water Cluster Finland (Finlàndia) i Cleveland Water Alliance (Ohio, EUA). Es van explorar noves sinergies de col·laboració per afrontar els reptes conjunts del sector, com la resiliència al canvi climàtic, la presència de micro-contaminants a les masses d’aigua i la gestió de l’aigua.

L’edició de la fira de 2024 va marcar un rècord d’assistència, amb 142.000 visitants de 170 països i regions, i més de 3.200 expositors de 61 països. Una vegada més, IFAT Munich es consolida com la fira de referència en el sector de la gestió de l’aigua i els residus. Properament el CWP participarà en la Singapore International Water Week, que tindrà lloc a Singapur del 19 al 23 de juny, amb un estand agrupat amb SIGMADAF i Unex.

Similar Posts