MÉS DE 50 PARTICIPANTS EN EL WEBINAR SOBRE SOLUCIONS INNOVADORES PER A L’EFICIÈNCIA EN SISTEMES DE REG

El passat 18 de febrer, el CWP i ZINNAE van organitzar un webinar sobre solucions innovadores per a l’eficiència en sistemes de reg. La jornada va comptar amb més de 50 assistents entre associats dels dos clústers i experts del sector. La sessió es va inaugurar amb la benvinguda del Sr. Oriol Anson, Director General de Desenvolupament Rural de la Generalitat de Catalunya, que va presentar les subvencions per a l’eficiència de les comunitats de regants i a continuació el Sr. José Luis Pérez Gonzalez, President de la CCRR del Canal Aragón y Cataluña, va compartir la seva visió sobre les necessitats del sector del reg.

Seguidament, van intervenir dues empreses de cada clúster per a presentar les seves tecnologies. Des del CWP van participar Pau Climent, Responsable Nacional Obra Civil de Renolit, amb la presentació “Impermeabilización y re-impermeabilización de infraestructuras hidráulicas con láminas flexibles” i Raül Valls, Smart Technologies Manager de Regaber (MatHolding), que va explicar la tecnologia Total Channel Control per a la gestió optimitzada de canals de reg. Per part de ZINNAE van participar Jesús Ibánez Pereda, CEO de Spherag, amb la presentació ‘Convierta su finca en una instalación digital e inteligente’ i  Javier Bernad Vela, Fundador i Director de Medio Ambiente de Velaber Consulting que va presentar solucions innovadores per minimitzar l’impacte de les Espècies Invasores en sistemes de reg.

Donat l’interès del públic en la temàtica exposada, es preveu que s’organitzaran més webinars sobre irrigació en els propers mesos.

Vídeo del webinar.

Amb el suport de:

Similar Posts