|

Es presenta el libre blanc d’aplicació de la Intel·ligència Artificial al sector de l’aigua

El passat dia 28 de juny, Xavier Amores va participar a la taula rodona que va tenir lloc durant l’acte de presentació del llibre blanc d’aplicació de la Intel·ligència Artificial al sector de l’aigua. L’acte va ser organitzat pel CIDAI, que també ha estat l’entitat responsable de la coordinació per a la realització d’aquest document.

La jornada es va iniciar amb la benvinguda per part de CIDAI i Lluís Juncà, director general d’Innovació, Economia Digital i Emprenedoria. Josep Maria Sangrà va procedir amb una contextualització de les aplicacions digitals al sector de l’aigua català i els resultats i contingut del llibre blanc van ser presentats per Marco Orellana, Mànager de l’oficina tècnica de CIDAI.

La taula rodona va ser participada per Ester Vilanova (Amphos21), Carlos Montero (Cetaqua), Catalina Balseiro (Aigües de Barcelona), Fernando Valero (ATL) i Xavier Amores. Els ponents varen poder discutir sobre les oportunitats i reptes que implica la implementació de la IA al sector de l’aigua, així com els pròxims passos a realitzar per cada un dels actors vinculats a aquest nexe. El llibre blanc sobre la IA aplicada al sector de l’aigua és el 6è llibre blanc sectorial realitzat pel CIDAI i relliga, de la mà d’experts i investigadors, dos temes crucials i d’un interès de primer ordre a dia d’avui com són els impactes de la IA i la gestió de l’aigua.

Similar Posts