S’ACTUALITZA EL CATÀLEG DE SOLUCIONS DIGITALS DEL CWP

Darrerament hem actualitzat el Catàleg de Solucions Digitals de les enitats associades al CWP. Respecte l’acte de presentació que es va dur a terme el passat cotubre de 2022, podem trobar-hi les noves entitats següents: DEFCON8, JUMO, KURTIA, OPTRAL, ESPA i INTEMIC.


El passat, 26 d’octubre de 2022, es va dur a terme l’acte de presentació del Catàleg de Solucions Digitals dels socis del CWP. L’organització de l’esdeveniment s’emmarca dins el context de la publicació del PERTE de digitalització de l’aigua, una línia de finançament que pretén impulsar l’ús de tecnologies digitals aplicades als agents del cicle de l’aigua, cosa que permetrà, entre d’altres, millorar la gestió i eficiència dels processos de distribució i sanejament, reduir pèrdues en xarxa i avançar en el compliment dels objectius ambientals. Les persones que van atendre l’acte, que va ser en format on-line, van poder conèixer de primera mà les solucions digitals d’algunes entitats associades al clúster que ja han estat implementades i validades en entorns reals.

L’objectiu del Catàleg de Solucions Digitals és ser una eina per a ajuntaments,  entitats distribuïdores i entitats  vinculades al sanejament d’aigües per a facilitar la digitalització en l’àmbit de l’aigua. Mitjançant el catàleg aquestes entitats podran conèixer algunes de les empreses més innovadores en l’àmbit de la digitalització aplicada a l’aigua. Les empreses i organitzacions  que formen part del catàleg actualment són: Adasa, Amphos 21, Aigües de Catalunya, Aonchip, BGEO, Cepima, Defcon8, Dinapsis (Agbar), Eurecat, ESPA, FTReuse, GPA Seabots, HACH, Hidroglobal (Matholding ), HYDROO, HYDS, Inloc Robotics, INTEMIC, JUMO, Kurita, Lacroix, Neurite, Mejoras Energéticas, S::can, Senssal, Sensotec, Spin i Ulbios.

Similar Posts