INICIATIVA TRANSREGIONAL PER A LA GESTIÓ DE L’AIGUA EN L’AGRICULTURA I L’AGROALIMENTACIÓ

El passat 15 de juliol es va celebrar el webinar “Iniciativa transregional per a la gestió de l’aigua en l’agricultura i l’agroalimentació” en el marc del projecte Agro&Aigua finançat per la Euroregió Pirineus Mediterrània, que va comptar amb més de 80 inscrits.

Xavier Bernard Sanz va donar la benvinguda i va presentar els projectes en els quals l’Euroregió participa, entre els quals el Wat’savereuse. Després es van presentar els clústers que lideren el projecte, l’Agri Sud-Ouest Innovation (França), el BioIB (Illes Balears) i finalmente el CWP que va presentar l’Eric Santos.

A continuación van tenir lloc diverses presentacions per part d’entitats que operen en el sector agroalimentari i empreses associades als clústers. D’entre elles, destaquem la participació d’Alberto Blanco, HVAC & Water Business Development Manager d’ABB que va presentar “Com augmentar la productivitat del reg mitjançant variador de bombament solar: cas d’estudi de cultiu de pistatxo”, l’Alberto Hernández, Export Manager d’ITC que va parlar sobre el reg i el IOT, i finalment Luis Navarro, Business Development Manager a Hach, que va presentar “Sensors pel control continu de la qualitat de l’aigua per a reg”.

Després del webinar i una sessió de Q&A, la jornada va continuar amb una sessió de reunions B2B on més de 20 empreses i entitats van poder tenir reunions individuals virtuals amb els participants de la jornada.

Vídeo del webinar.

Similar Posts