SUSTAINABILITY AND INNOVATION FOR THE HOSPITALITY SECTOR

El darrer 7 de juliol, en el marc del projecte europeu wellianceHOSPITALITY, el CWP juntament amb SATSA, associació d’empreses hoteleres a Sud-àfrica, va organitzar la jornada virtual  de matchmaking Sustainability and innovation for the Hospitality sector.

Aquesta jornada va comptar amb la participació d’una desena d’empreses hoteleres sud-africanes, interessades a conèixer les tecnologies, serveis i innovacions d’empreses de l’aigua. Les empreses van poder presentar les seves necessitats, inquietuds i reptes  en un espai de networking que es va habilitar durant la jornada. Les empreses participants van ser  GirbauKeikenUnexFluidraEco-sistems watermakersWE&BGS INIMA Environment i Bluephage.

L’acte va començar amb la presentació de les oportunitats i reptes del sector a Sud-àfrica. Seguidament Bernat Force, CEFIM, va fer una introducció al projecte europeu wellianceHOSPITALITY. A continuació, els representants de cada clúster participant al projecte van fer una breu introducció del clúster i van presentar un cas d’éxit al sector hospitality: Trägerverein Umwelttechnologie-Cluster Bayern e.V, Eva Dehnert, del  Cluster Lumière en Marc Fontoynont, del clúster CENFIM en Bernat Force i la Mercè Martín del  Catalan Water Partnership. Per acabar els participants van poder participar en el B2B Matchmaking entre empreses hoteleres sud-africanes amb PiMES Europees.

Similar Posts