FINALITZA LA FASE DE VISITES DE DIAGNÒSTIC A EMPRESES ALIMENTÀRIES DE GALÍCIA ARRAN DEL PROJECTE NEXADA

El projecte NEXADA, cofinançat per la Unió Europea i el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, en el marc de la convocatòria Agrupacions Empresarials Innovadores (AEI) de 2022 (2a convocatòria), és un estudi de viabilitat amb l’objectiu de promoure projectes col·laboratius que permetin millorar l’eficiència en l’ús de l’aigua en el sector alimentari. En aquest projecte participen els clústers GAIA, Clusaga i el CWP. Durant el mes de novembre i desembre es van dur terme tres webinars on es van presentar casos d’èxit de solucions en la gestió de l’aigua i solucions digitals dirigits als subsectors de begudes, làctic i conserves de mar. En aquest cas van poder exposar 9 associats del CWP: ACO, Anthesis Lavola, Createch360, LEITAT, Sensotec, CT BETA, SPIN, Bluephage i Aquatec. A més, en el marc del projecte NEXADA, del dilluns 30 de gener fins el 2 de febrer, van tenir lloc 10 visites personalitzades a empreses gallegues dels subsectors mencionats per tal de fer un diagnòstic de l’eficiència del cicle de l’aigua, el seu grau de digitalització i dels reptes i/o problemàtiques relacionades. Amb la identificació de reptes comuns, el següent pas del projecte serà dur a terme tallers amb els socis del CWP, empreses de digitalització de GAIA i les empreses alimentàries per tal de trobar solucions intel·ligents que les apropin a un ús més sostenible i eficient del cicle de l’aigua.

Similar Posts