XAVIER AMORES, DIRECTOR DEL CWP, HA PARLAT SOBRE COM LES EMPRESES DEL SECTOR DE L’AIGUA PODEN DONAR SOLUCIONS EN UN CONTEXT DE SEQUERA EN DIVERSOS SECTORS EMPRESARIALS.

El passat 20 d’abril la Cambra de Comerç de Girona va acollir l’acte “Quina és la punta de llança de l’economia gironina?”, un debat sobre la situació de l’economia a les comarques gironines i els reptes als quals s’enfronta. El director del CWP, Xavier Amores, va obrir l’acte amb una visió de la sequera actual a Catalunya i les perspectives de futur de diversos sectors, explicant projectes que s’estan duent a terme com el Life Wat’Savereuse, destinat a fomentar l’estalvi i la reutilització en el sector turístic, i el REAQUA, destinat a fomentar la reutilització d’aigua en el sector carni. També, es van detallar alguns casos d’èxit sobre la reutilització, la digitalització i l’estalvi d’aigua, fruit de la realització de projectes que ho promouen.

El sector turístic és un dels motors de l’economia a les comarques gironines. La diversitat de la demarcació en el seu paisatge, amb la Costa Brava com l’atractiu principal, sedueix milers de visitants cada any, impulsant el sector serveis. Tanmateix, sectors com la indústria agroalimentària -encapçalada per les càrnies-, la tecnologia, o el sector químic i farmacèutic també tenen un gran pes en l’economia de la demarcació. Més informació

Similar Posts