CASOS D’ÈXIT EN LA GESTIÓ INTEL·LIGENT I SOSTENIBLE DE L’AIGUA EN LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA

El darrer 26 de gener, el CWP va organitzar, amb el suport d’ACCIÓ i conjuntament amb els clúster digital Gaia, i els clústers alimentaris Vitartis i Nagrifood, un webinar sobre gestió intel·ligent i sostenible de l’aigua al sector alimentari.

Durant l’acte, es van presentar casos de digitalització i tecnologies de l’aigua aplicades al sector alimentari al mateix temps que es recollien les necessitats de les empreses alimentàries. El CWP va presentar diversos dels seus projectes vinculats al nexe aigua-alimentació (Hydrousa, DigitgrasLicocèutic i Polifavi).

Per part del CWP, cinc de les seves empreses (Createch360ºADASATelwesaABM i Anthesis Lavola) van presentar els seus casos d’èxit implementats al sector alimentari.

Createc360º va presentar la seva plataforma de control intel·ligent com a eina de millora de gestió en EDARs. ADASA va presentar la implementació d’una plataforma de gestió integrada pel reg, un cas d’èxit internacional. Telwesa va presentar alguns dels casos de tractament d’efluents conservers i recuperació de nutrients. ABM va presentar diversos dels seus casos d’èxit aplicats a les indústries del sector carni. Anthesis Lavola va presentar un dels seus projectes LIFE aplicats al secor vitivinícola, el LIFE Priorat + Montsant.

Altres casos d’èxit del sector d’alimentació-aigua que es van comentar en la sessió van ser els de ACOCalaf ConstructoraCarburos MetálicosCetaquaHidroquimiaMF TècnimaEmeco i Eurecat.

Amb el suport de:

Similar Posts