DOS SOCIS DEL CWP REBEN EL TERCER I EL PRIMER PREMI DEL CHALLENGE DE L’ACA

El passat 28 de gener es va celebrar el lliurament de premis de la 7a edició del SmartCatalonia Challenge, competició que promou el departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya per tal de resoldre reptes territorials a Catalunya.

Enguany, i amb la col·laboració de l’Agència Catalana de l’Aigua, el concurs s’ha centrat en la transformació digital de la gestió de l’aigua per tal de resoldre 4 reptes definits per l’ACA.

AMPHOS 21 va ser l’empresa guanyadora del primer premi del Challenge amb el sistema d’alerta primerenca per detectar la presència de contaminants a l’aigua basat en Machine Learning, que pretén resoldre el repte 3 de tractament de contaminants, i va ser presentat per la Ester Vilanova.

En tercera posició, la spin-off HYDS va obtenir el 3r premi en el marc del Repte 1 d’optimització del consum de l’aigua a l’agricultura, amb la proposta OPTIREG que dona coneixement de forma continua i optimitzada de la disponibilitat i demanda d’aigua per al reg, que va presentar el Xavier Llort.

Destacar també Createch360, que va quedar entre els 10 finalistes amb la proposta GREENENERGYcat que va presentar l’Àngel Freixó, sistema de monitorització intel·ligent centralitzat de gestió dels consums i producció d’energies renovables a les EDARs en el marc del repte 4 per fomentar el consum d’energies renovables.

Visualitza el lliurament de premis

Similar Posts