GRUP DE TREBALL AMB L’ACA SOBRE SOLUCIONS DIGITALS PER A LA MONITORITZACIÓ I SENSORTIZACIÓ D’ABOCAMENTS D’AIGUA EN EDARS

El passat 4 de març es va dur a terme un grup de treball amb l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) per parlar sobre els reptes en la digitalització i monitorització en el sanejament de les aigües residuals. Des del CWP es va promoure aquest espai de connexió entre l’administració i les empreses per tal de resoldre els reptes que es presenten en el conjunt de les més de 500 EDARS de Catalunya.

En la trobada, amb una forta implicació de l’ACA, també hi van participar diverses empreses del CWP que van poder debatre i compartir casos d’èxit en l’àmbit local i internacional sobre la digitalització de plantes. Vam comptar amb la visió d’universitats com la UPC, centres de recerca com Eurecat i gestores d’aigües com Depuradores d’OsonaDAM i Aigües de Catalunya. També vam comptar amb la participació d’empreses tant amb solucions de sensòrica com amb solucions digitals entre elles Createch360ºAdasaS::canHachABBLacroixSpinDisibeintSensotecFTRAonchip i AEM.

Similar Posts