Es du a terme una sessió dirigida al sector hoteler organitzada pel Gremi d’Hotels de Barcelona amb la participació del CWP

El passat el CWP va intervenir en un webinar dirigit al sector hoteler organitzat pel Gremi d’Hotels de Barcelona, amb l’objectiu de continuar optimitzant el consum d’aigua del sector hoteler i reduir el consum d’aigua.

La organització de la jornada va prendre pes arrel de la publicació de la línia d’ajuts destinada a impulsar projectes d’estalvi i reutilització d’aigua en establiments turístics de la Direcció General de Turisme. El context actual de sequera afecta de manera molt directa al sector turístic que es veurà obligat a prendre mesures per poder afrontar el pròxim estiu per poder complir amb la normativa que implica l’estat d’emergència que afecta a aquelles localitats del sistema Ter- Llobregat.

Lucia Gusmaroli, European projects area manager del CWP, va donar a conèixer l’actual situació de sequera, els principals reptes relacionats amb l’ús de l’aigua en instal·lacions turístiques i exemples de tecnologies i casos d’èxit aplicables al sector. L’assessorament per part del clúster, agafa rellevància després de la publicació de la línia d’ajuts.

Similar Posts