El CWP participa en el II Fòrum de l’Aigua de Lleida

El passat 14 de març la Paeria, Ajuntament de Lleida, va organitzar el II Fòrum de l’Aigua per tal d’estudiar com impulsar la reutilització d’aigua en els habitatges dels nous sectors residencials i en la indústria.

Xavier Amores, director del Catalan Water Partnership, va explicar que davant la importància del canvi climàtic hi ha dos grans factors: la digitalització i la reutilització de l’aigua, i va destacar el paper clau de les administracions públiques de cara a una bona gestió en inversions a llarg termini.

Per altra banda, Zouhayr Arbib, doctor en tecnologia ambiental, i responsable de l’àrea de sostenibilitat d’Aqualia, va afirmar que el rendiment de la xarxa de distribució de Lleida està per sobre el 85% i que per tant és un èxit, ja que la mitja esta entre el 60% i 70%.

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, va posar valor en la ciutadania ja que han reduït el consum d’aigua diari, i també a donat valor a les inversions dels últims anys per a renovar la xarxa d’aigua.

Al llarg de la jornada s’ha destacat la importància de digitalitzar la xarxa per a preveure possibles fuites i reduir encara més les pèrdues d’aigua.

Similar Posts