CWP, INNOVACC, INNOVI, Packaging i Catalonia Gourmet Cluster realitzen una trobada per fomentar els vincles entre clústers

El passat divendres 21 de juliol els equips del CWP, INNOVAC, INNOVI, Packaging i Catalonia Gourmet Cluster van realitzar una trobada per promoure les relacions i connexions entre els clústers.

La jornada va consistir en una primera presa de contacte a través d’un esmorzar de networking. Tot seguit, es van separar els diferents components dels equips dels clústers per departaments. L’objectiu: aconseguir compartir idees sobre estratègies exitoses, bones pràctiques i tècniques i mètodes de treball per aconseguir objectius de manera resolutiva i eficaç. Un cop els diferents departaments van fer la posada en comú, es van exposar els resultats amb tots els equips per tal de poder fer una recollida de bones pràctiques i poder així, millorar i optimitzar els processos i estratègies.

Tot seguit és va fer una activitat de team-building que va consistir en  baixar pel riu Ter amb Kayak i en acabat, es va dur a terme un dinar de germanor per poder comentar l’experiència viscuda al llarg del dia.  La conclusió és que ara més que mai, és important el suport entre clústers, crear sinèrgies i conèixer-nos els uns altres és una eina que facilita les comunicacions en les futures col·laboracions.

Similar Posts