Participació del CWP a una Jornada dirigida al sector farmacèutic

Aina Amengual, R+D Project Manager del CWP, va participar el passat 14 de març a una jornada organitzada per l’Associació AEPIMIFA sobre gestió, optimització de l’ús i recuperació de l’aigua en Plantes Farmacèutiques.

Durant la jornada, realitzada a les instal·lacions d’Afarvi de Barberà del Vallès i que va comptar amb 50 participants, es va voler posar de manifest que l’ús de l’aigua al sector farmacèutic és fonamental per garantir la qualitat i seguretat dels medicaments.

Per introduir la jornada, el Catalan Water Partnership va dur a terme una primera ponència per donar a conèixer la situació actual de sequera a Catalunya, els PEA (Pla d’Estalvi d’Aigua) i diversos casos d’èxit i projectes enfocats a la millora d’estalvi d’aigua al sector.

La jornada va contar amb 50 participants del sector farmacèutic i va servir per conscienciar als professionals de la importància de gestionar de forma responsable aquests recurs. El compromís, la sostenibilitat i la cura del medi ambient son fonamentals per assegurar un futur més saludable per a tots.

Similar Posts