EL CATALAN WATER PARTNERSHIP I NOU SOCIS PARTICIPEN A IFAT 2022 A MUNIC

IFAT 2022 ha arribat a la seva fi, i després de quatre anys, ha tornat a reafirmar el seu prestigi com la fira mundial capdavantera en temes de gestió d’aigua, aigües residuals, residus i matèries primeres. Un total de 3.305 expositors de 58 països y 142.472 visitants de 162 països, van estar presents a IFAT aquesta edició.

En aquesta edició el CWP ha compartit l’estand amb 5 socis: BluephageElvis Indy WaterHydrensKeiken i Inloc Robotics. Altres socis, com ITCCreatech360Unex i Sigmadaf clarifiers, també han participat com a expositors, però amb un estand propi. ACCIÓ també ha estat present a la fira, i ha col·laborat amb el CWP.

Durant aquests cinc dies de fira, el CWP s’ha pogut reunir amb altres clústers i consolidar col·laboracions que porten anys en marxa, com amb The Water Council, el clúster de l’aigua americà amb base a Milwaukee, Water Alliance, el clúster dels Països Baixos i Singapore Water Association,  o conèixer el Cluster H2O, un nou clúster belga, que fa només dos mesos que s’ha creat.

També gràcies al projecte Blues, alguns dels socis del CWP han pogut accedir a unes ajudes econòmiques i una agenda compartida conjuntament amb altres PIMES del France Water Team i del Water Cluster Finland, clusters amb els que ja col·laborem en altres accions, com el Water Smart Territories.

Aquesta edició ha estat tot un èxit, els nostres socis han pogut fer networking amb empreses internacionals i buscar oportunitats en altres mercats, sens dubte, a l’edició vinent, el CWP repetirà amb totes aquelles empreses que vulguin participar.

Similar Posts