JORDI CROS REPRESENTA EL CWP A LA WWCLF 2022 I A LA KOREAN INTERNATIONAL WATER WEEK

Jordi Cros, president del CWP participa al World Water Clusters Leaders Forum 2022 i a la Korean International Water Week

Del 23 al 25 de novembre es va celebrar la Korea International Water Week 2022. Es tracta d’una fira l’objectiu de la qual és reunir els actors del món de l’aigua per tal de fer front conjuntament als reptes globals en relació al sector, i durant la qual es va organitzar el World Water Clusters Leaders Forum, que va comptar amb la participació del president del Catalan Water Partnership, el sr. Jordi Cros, i que va reunir clústers de l’aigua de tot el món, des d’EUA, Àsia i Europa. En aquesta edició, la primera presencial despres de la pandèmia, es va fer l’acte oficial del kick-off, on el representant europeu va ser Jordi Cros, president del Catalan Water Partnership, que va participar amb el president del Korean Water Partnership Zuwhan Yun, el CTO de Water Environment Federation Barry Liner, el president de Cleveland Water Alliance Mr. Bryan Sutbbs, la Business Development manager de Mekorot Watech Ms. Relly Bar-On i el deputy director de PUB (Singapore National Water Agency) Ryan Yuen.

1. Fotografia de tots dels participants a la reunió de Kick-Off del World Water Clusters Leaders Forum

Un dels actes protocol·laris que va marcar la visita del president del Catalan Water Partnership va ser la signatura de l’acord de col·laboració entre el clúster català i el Korean Water Partnership. S’espera doncs, que d’aquí en puguin sortir sinèrgies, projectes i noves oportunitats per a les empreses catalanes i coreanes per tal de poder fer front als reptes de l’aigua conjuntament. Des de la primera reunió amb el Korean Water Partnership l’any 2016, han estat múltiples les trobades en les principals fires mundials del sector de l’aigua i la cooperació en R+D entre algunes empreses catalanes i de Corea del Sud, l’acord pretén ser una via d’accelerar i multiplicar les possibles col·laboracions.

2, Moments posteriors a la firma de l’acord entre el Catalan Water Partnership i el Korean Water Partnership

En el marc del World Water Clusters Leaders Forum es van celebrar les jornades de treball, en les que, entre d’altres, es fer la taula rodona sobre Desenvolupament Internacional entre clústers d’aigua en la que va participar el Sr. Jordi Cros.

3. Participants en les jornades del World Water Cluster Leaders Form
4. Taula rodona a la que va participar el president del CWP, Jordi Cros

També cal destacar la visita que es va dur a terme el dia 25 de novembre a les instal·lacions del Korean Water Cluster a Daegu, on disposa d’un àrea habilitada per l’exposició a escoles, adaptada a les necessitats d’aquest sector de la població, i a més a més, disposen de vàries plantes de tractament per proves de tecnologies amb 4 instal·lacions reals per fer-ho, cadascuna amb una línia de referencia i una línia de proves.

5. Entrada a la zona d’exhibició del Korean Water Cluster, amb el grup de participants a la visita
6. Zona de test del Korean Water Cluster per a proves de sistemes de potabilització d’aigua

Similar Posts