El CWP participa a la European Water Technology Week 2022

Del passat 19 al 22 de setembre va tenir lloc a Leeuwarden, Holanda,l’European Water Technology Week 2022. Aquest esdeveniment organitzat pel Water Alliance, el clúster de l’aigua d’Holanda té per objectiu d’esdevenir un punt de contacte de representants del sector de l’aigua a nivell internacional. El project manager del CWP Sergi Compte va assistir a l’esdeveniment, prenent part en una de les sessions plenàries i dinamitzant una de les sessions paral·leles.
La sessió plenària del dia 19, titulada “Connecting International clusters and innovations” va comptar amb una ponència de BCI Global, seguida de dues taules rodones on el CWP va participar a la segona. El debat es va realitzar conjuntament amb el The Water Council, el France Water Team i el Clúster danès CLEAN. Es va debatre sobre el paper dels lligams internacionals com a palanca per afavorir l’impuls a l’R&D al sector de l’aigua, comentant-ne els casos d’èxit i les estratègies de cada un dels clústers participants. El dia 21, el CWP representat per Sergi Compte, va participar i dinamitzar una de les sessions paral·leles, que va tractar en com donar resposta als efectes del canvi climàtic en ambients urbans i es va dur a terme conjuntament amb ENVAQUA i WETSUS. En aquesta sessió es va presentar el projecte Welliance com a cas d’èxit per a l’exportació de tecnologies innovadores que donin resposta als reptes del sector turístic a escala internacional.
L’European Water Technology Week va ser un èxit de cara al nombre de participants i generació d’oportunitats de col·laboració entre els diversos agents del sector.  

Similar Posts