ACTIVITATS D’INTERNACIONALITZACIÓ A MÈXIC, EUA I SUD-ÀFRICA AMB EL CWP

El CWP forma part d’un consorci de 5 clústers europeus que està portant a terme el projecte wellianceHOSPITALITY per donar suport a les pimes a internacionalitzar en els mercats de Mèxic, Sudàfrica i els Estats Units. En el marc d’aquest projecte, finançat pel programa EU COSME (2014-2020, Grant Agreement No.951165), s’han dut diverses activitats en els darrers mesos de gener i febrer per tal de permetre a les pimes sòcies dels clústers conèixer les oportunitats i estratègies d’entrada als diferents mercats.

En aquest sentit, els dies 28 de gener, 4 i 11 de febrer es van desenvolupar webinars informatius pels mercats de Mèxic, EUA i Sud-àfrica, respectivament, que va comptar amb la participació del consultor internacional David Cámara i taules rodones amb convidats internacionals dels tres mercats. Posteriorment, el 15 de febrer i fins el 26 va tenir lloc la fira virtual INTERIHOTEL, organitzada pel líder del projecte welliance (el clúster CENFIM), on en el marc del projecte welliance es van organitzar grups de treball específics per cada mercat els dies 23, 24 i 25 de febrer i on els socis dels clústers van poder presentar les seves empreses així com compartir experiències i conèixer estratègies d’entrada al mercat de la mà de stakeholders convidats dels tres països. Paral·lelament a aquestes activitats, els socis del clúster van poder dur a terme reunions B2B amb empreses i stakeholders rellevants de cada mercat.

Durant la resta d’aquest any 2021 i la majoria del 2022, se seguiran duent a terme jornades, trobades i activitats amb relació a la internacionalització en aquests tres mercats per finalment organitzar missions directes als tres països, per les quals els socis dels clústers podran gaudir d’ajuts econòmics tant pels desplaçaments com la participació en estands compartits a fires rellevants.

Similar Posts