4 PROJECTES DEL CWP APROVATS EN LA CONVOCATÒRIA D’IRC D’ACCIÓ

EL MES DE NOVEMBRE ES VA PUBLICAR LA RESOLUCIÓ DEFINITIVA D’AJUTS IRC (INICIATIVES DE REFORÇ DE LA COMPETITIVITAT) EN EL QUAL EL CWP HA ACONSEGUIT L’APROVACIÓ DE 4 PROJECTES, 2 EN LA LÍNIA DE REFORÇ COMPETITIU EMPRESARIAL I 2 EN LA LÍNIA DE DESENVOLUPAMENT I INNOVACIÓ.

 El CWP, conjuntament amb 23 entitats va presentar un total de 4 projectes amb pressupost subvencionable de gairebé 230.000 €. Totes les propostes han estat aprovades sumant una quantia de pressupost subvencionable de 141.114,65 €, els quals es tradueixen en una subvenció directa de més de 81.000€ per a 15 socis del clúster.

Els projectes aprovats són els següents:

  • IA / IOT– Estudi de viabilitat tècnica per a projecte d’R+D de IoT i IA aplicat al sector de l’aigua. El consorci del projecte està format per BEHQEurecat i Trargisa.
  • SAFE4IND – Estudi de viabilitat de sistemes avançats per a preveure inundacions. El consorci del projecte està format per HYDSProdaisa i ABM.
  • Marketing digital – Màrqueting digital en entorns industrials B2B. El consorci del projecte està format pel Packaging Cluster, DisibeintITC i 6 empreses més del clúster de Packaging.
  • Activitats internacionalització – Activitats internacionals conjuntes amb clústers d’aigua i hubs d’aigua globals. El consorci del projecte està format per Createch360ºHydrooUnexSigmaKeiken Engineering i Amphos21.

Similar Posts