El CWP participa en la desena edició del Congrés Nacional de clústers a València i el projecte Hydroleaks 2.0 guanya el premi a millor projecte col·laboratiu entre empreses

Els passats dies 7 i 8 de novembre, el CWP va participar a la desena edició del Congrés Nacional de Clústers que va tenir lloc a València i que es va celebrar dins el marc de cinquena edició del Congrés Industria Conectada. Ambdós actes van combinar una agenda de jornades, taules rodones i ponències d’experts en els camps de la innovació i de la digitalització.

El dia 8, el president del CWP, Jordi Cros va participar com a ponent en una taula rodona centrada en el paper dels clústers com a palanca per a la digitalització de les empreses. El president del CWP, va recalcar la importància dels clústers com a elements de suport a la implantació de les tecnologies digitals. També va posar de rellevància la importància del talent humà com a peça clau per fer la transició digital i la rellevància de superar les barreres a la implementació d’aquestes tecnologies, que sempre representen un canvi de paradigma important pel funcionament de les organitzacions.

El mateix dia 8, l’associació nacional de clústers (FENAEIC) va presentar els resultats del concurs de projectes de 2022. El projecte HYDROLEAKS2.0 va quedar com a projecte guanyador a la categoria de projectes col·laboratius entre empreses. Una edició més, el Congrés Nacional de Clústers va ser un espai de debat, planificació i alineament entres entitats clústers de diversos sectors, i va permetre l’intercanvi de bones pràctiques idees i tendències en relació a la transició digital aplicada als diversos sectors de a la indústria.

SergiCompte, project manager R+D del CWP

Similar Posts