El CWP participa a la World Water Cities Forum organitzada en el marc de la Korea International Water Week a Daegu

La setmana passada, del 6 al 8 de desembre es va dur a terme la Korea International Water Week (KIWW), una convenció organitzada anualment pels diversos representants coreans del sector de l’aigua, entre els quals el Korea Water Partnership, entitat amb la qual el CWP va signar un acord de cooperació l’any passat. En aquesta edició hi havia un total de 156 estands i durant el mateix s’organitzaven diversos actes paral·lels relacionats amb el sector de l’aigua.

Xavier Amores, director del  Catalan Water Partnership, va ser convidat per la ciutat metropolitana de Daegu a participar a la World Water Cities Forum. Es tracta d’un fòrum per líders i experts en aigua per parlar sobre problemàtiques i solucions de les ciutats pel que fa a la gestió d’aquest recurs organitzat en el marc de la  KIWW.

Concretament, Xavier Amores va participar a la taula rodona “City to City Learning” juntament amb Hyung-jae Jee, Director General, Environment & Water Resources Bureau de la ciutat de Daegu (República de Korea), Jouni Riihelä, tinent d’alcalde de Mikkeli (Finlàndia), i Purwiyanto Pranoto Suwiryo, vicepresident de l’empresa d’aigua de Batam (Indonèsia). A posteriori es va realitzar una taula rodona amb altres participants de Pakistan, Kazakhstan, Filipines, Taiwan, Vietnam, Laos, Turquia i l’Institut del Mediterrani. En aquest fòrum es van poder compartir les activitats que s’estan duent a terme en el marc de la gestió de la sequera, i alguns projectes d’R+D destacats, com va ser el projecte LIFE Wat’SaveReuse, la cooperació entre sectors, l’impuls de projectes de reutilització d’aigua i també aquells reptes de futur en la gestió de l’aigua.

El CWP també va poder dur a terme diferents reunions amb diversos actors de diferents països, i mantenir reunions amb entitats homòlogues com ara el Korea Water Partnership, o amb representants de l’American Water Works Association.

Similar Posts