EL CWP PARTICIPA A LA SMART & DIGITAL WATER SOLUTIONS A SMAGUA

El passat 21 octubre Xavier Amores, director del CWP, va participar en la jornada Smart & Digital Water Solutions, esdeveniment híbrid en el marc del Saló Internacional de l’Aigua i del Reg, SMAGUA 2021 sobre transformació digital en el cicle de l’aigua. Durant la jornada es van tractar els principals blocs d’interès oferint presentacions de solucions integrals per a la gestió d’infraestructures, d’equips, xarxes d’abastament i aigua no registrada, monitoratge d’aigües per alerta primerenca o smart metering i connectivitat, així com debats i diàlegs de la mà dels líders de la indústria.

Maria del Prado Torrecilla, Customer Technical Service&Marketing product Manager de LACROIX, va parlar sobre transformació de la connectivitat en el cicle de l’aigua. Claudio Cosentino, Director de Negoci de Smart & Environmental Solutions d’Agbar, va tancar el primer bloc parlant sobre la telelectura com a font d’informació i palanca per impulsar la transformació digital del cicle integral de l’aigua. Jordi Raich Montiu, Director de s:can Iberia, va parlar sobre com l’alerta primerenca provinent d’una xarxa d’estacions de control preveu la contaminació per nitrats a la ciutat de Columbus, Ohio. Xavier Amores, Director del CWP, va participar en la Taula de debat sobre transformació digital en el sector de l’aigua.

Hidrotec i FACSA van participar com a expositors a SMAGUA i les diferents jornades de la fira van comptar amb la participació de Rubén García, enginyer de Vendes de Microcom Sistemas Modulares, Jordi Martín Alonso, responsable del Departament de Gestió de Qualitat de l’Aigua d’Aigües de Barcelona, Fernando Valero Cervera, Cap de I+D+i i Control de Processos de l’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat (ATL), Xavier Martinez, Àrea Manager d’ITC, Felipe Libreros, SUEZ, Ruben Garcia (Tècnic de I+D+i), FACSA, Ruben Garcia (Tècnic de I+D+i), FACSA, Angel Villanueva, Director de Canvi climàtic i Resiliència d’ AQUATEC, SUEZ, Jordi Molist Gazapo, Agència Catalana de l’aigua ACA.

Similar Posts