ACO REMOSA

Remosa es una empresa especialista en el tractament d’aigua. El seu mercat d’actuació es centra en la comercialització de productes pel tractament d’efluents, separadors d’hidrocarburs, sistemes de regeneració d’aigües i emmagatzematge de líquids. L’empresa complementa la seva variada cartera de productes amb serveis de supervisió, instal·lació, posada en marxa i manteniment de les seves instal·lacions de cara optimitzar el servei pels seus clients.

El seu departament d’enginyeria amb un equip d’investigació propi i las dos plantes productives amb la tecnologia més avançada permet oferir un serveis integral del disseny, desenvolupament i posada en funcionament de solucions pel tractament d’aigues residuals amb diverses característiques i provinents de diversos sectors.

Remosa està integrada dins el grup ACO, amb més de 30 anys d’experiència en el mercat, i líder al sector del disseny, fabricació i comercialització de productes per al drenatge, pretractament, atenuació i infiltració d’aigües pluvials, industrials i sanitàries en els sectors d’obra civil, urbanisme (SUDS), indústria i edificació.

www.aco.es

Similar Posts