El CWP celebra l’Assembla General Ordinària del 2022

El passat 15 de juny es va dur a terme l’Assemblea General Ordinària del Catalan Water Partnership al Parc Científic i Tecnològic de l’Universitat de Girona. L’acte va ser inaugurat per Pau Presas, vice president primer de la Diputació de Girona, el qual va destacar en relació al CWP que: “El sector de l’aigua és bàsic i pren més rellevància quan l’enquadrem en el context de crisi climàtica i desenvolupament sostenible. A la Diputació de Girona donem suport i acompanyem a tots els promotors de projectes innovadors que afavoreixin i treballin per un ús sostenible”.

A continuació, Jordi Cros, president del CWP va destacar el creixement de socis al llarg del mandat de quatre anys que acabava (de 77 a 118 socis en quatre anys), el número de projectes, l’èxit en convocatòries europees (fins arribar als 10 projectes europeus)  i l’elevat nombre de participants (més de vuitanta socis) en aquests projectes i propostes, així com la quinzena d’activitats internacionals dutes a terme en aquest període tot i la COVID-19 que les va limitar durant gairebé dos anys.

A continuació, Xavier Amores, el director del CWP va fer un breu resum de les activitats portades a terme al llarg de l’any 2021 així com també la presentació de l’estat de diferents projectes. Cal destacar que l’any 2021 va ser un any de creixement amb més associats, amb 19 en total el 2021 i 8 durant el primer semestre del 2022, com s’han aconseguit dos nous projectes europeus, i que entre d’altres, s’estan gestionant en aquests moments 7 projectes d’AEIs que representen projectes de cooperació digital amb un pressupost de més de 1,6M€, el retorn a les activitats internacionals presencials amb estands a POLLUTEC (França), IFAT (Alemanya) i la Singapore International Water Week i finalment com l’estructura del CWP ha crescut fins les 10 persones per poder assumir moltes d’aquestes tasques. En molts d’aquests exemples, van sortir diferents socis a explicar el paper de l’empresa en el desenvolupament de projecte en el qual participen i així poder donar una visió més amplia i fer més completa i dinàmica la presentació. També es va mencionar l’assistència a diferents fires internacionals i es va cedir la paraula a socis que hi van participar per ta que expliquessin la seva experiència.

Els nous socis, van tenir també un espai on poder presentar-se davant la resta de participants en l’acte, Depuradores d’OsonaSeastainable VenturesKineaJCUACCPhytocontrolUPCFTRSABEMSACiclaguaUlbiosAonchipAigües d’OsonaEarthPulseConsorci d’Aigües de Tarragona i BACO.

Després del coffee-break , es va realitzar una activitat de networking on es van crear diferents grups per parlar sobre els eixos d’intervenció del clúster: quins aspectes eren importants sobre aquests i què podia fer el CWP per millorar la seva actuació al respecte. Després, es va realitzar l’elecció de la nova junta la qual va ser aprovada, que està formada per Sr. Jordi Cros (ADASA SISTEMAS) President, Sr. Jordi Aguilera (AQUALIA) Vicepresident, Sr. Andreu Iglesias (ACSA-SORIGUÉ) Tresorer, Sr. Miquel Rovira (EURECAT) Secretari, Sr. Jaume Alsina (ENCOFRADOS ALSINA) Vocal, Sr. Jaume Carol (FLUIDRA) Vocal, Sra. Raquel Compte (Aigües de Mataró) Vocal, Sr. Julia García (LEITAT) Vocal, Sr. Sonia Guri (CARBUROS METÀLICOS) Vocal, Sra. Laia Llenàs (GRUP BETA-UVIC) Vocal, Sr. Jordi Oliver-Rodés (LABORATORI DR. OLIVER RODÉS) Vocal, Sr. Ester Vilanova (AMPHOS 21) Vocal i Sr. Xavier Yagüe (HIDROTEC) Vocal. Tot seguit Genís Roca, reconegut expert en la transformació digital de l’empresa va realitzar una conferència sobre la digitalització al sector de l’aigua.

Similar Posts