EL CATALAN WATER PARTNERSHIP PARTICIPA A EXPOQUIMIA 2023 EN UN ESTAND DEL PROJECTE SEA4VALUE

Aquesta setmana el Catalan Water Partnership estem presents a la fira EXPOQUIMIA a través del projecte Horizon 2020 SEA4VALUE. Durant els 4 dies que dura la fira, fem difusió del projecte als interessats que ens poden trobar a l’estant Tech Transfer, conjuntament amb altres projectes europeus i start-ups. A més, el passat 30 de maig, el Dr. Ramon Pericet Càmera de Tecnicas Reunidas va explicar els avanços i alguns resultats rellevants del projecte al Tech Transfer & Innovation Pitch d’ACCIÓ.

El projecte SEA4VALUE, coordinat per EURECAT, té per objectiu recuperar minerals i metalls pesants de les salmorres, però va un pas més enllà: es basa en una combinació de tecnologies de separació avançades i pretén dissenyar i instal·lar un “moving lab” o laboratori mòbil en dues plantes dessalinitzadores amb tots els components de la recuperació modular de múltiples elements. Això hauria de permetre la validació de la viabilitat tècnica i econòmica del procés.

EXPOQUIMIA, és la cita del sector químic al sud d’Europa, on s’impulsa el vessant més científic de la química amb un programa complet de congressos, activitats i jornades. Té com a objectiu col·laborar en la promoció i la difusió de la recerca en les seves dues categories: l’àrea química i l’àrea biotecnològica. El certamen incentiva els investigadors que treballen en aquest camp a promoure l’aplicació industrial d’aquests coneixements i avenços, que contribueixen a fer un salt endavant en la millora de la nostra qualitat de vida.

Similar Posts