EL CATALAN WATER PARTNERSHIP ARRIBA A UN ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB ADVANCED FACTORIES PER IMPULSAR L’AUTOMATITZACIÓ DE LA INDÚSTRIA

L’esdeveniment líder en automatització industrial celebrarà la sisena edició del 29 al 31 de març del 2022 a Barcelona amb l’objectiu d’ajudar a reduir la bretxa de digitalització entre les grans fàbriques manufactureres i les pimes.

Amb aquest objectiu a l’horitzó, el Catalan Water Partnership ha establert un acord de col·laboració amb l’esdeveniment en què participen més de 300 firmes expositores que presentaran les darreres solucions en automatització, robòtica, indústria 4.0 i 3D Printing als professionals industrials.

Advanced Factories torna el març del 2022 a Barcelona per liderar l’automatització industrial. Després de cinc edicions, l’esdeveniment s’ha consolidat com a cita única del sud d’Europa en automatització i robòtica industrial. En un moment en què la indústria es troba en fase expansiva -els preus industrials han pujat la taxa més alta en 38 anys aquest mes de juny-, el gran repte ara és tancar el gap entre les grans fàbriques manufactureres i les pimes que encara no estan incorporant els sistemes d’automatització en els seus processos productius. És per això que Advanced Factories es converteix en l’esdeveniment clau per impulsar l’automatització i la digitalització de les fàbriques i des del Catalan Water Partnership volem facilitar a tots els membres associats la participació en aquesta pròxima edició del 29 al 31 de març de 2022.

Més de 17.000 professionals industrials busquen soci industrial i tecnològic per incorporar noves i millors solucions i treure el màxim rendiment de les fàbriques. “Estem en un moment favorable per a la indústria. A més, l’arribada dels Fons Europeus NextGenerationEU ajudaran a impulsar definitivament la digitalització de les pimes industrials, a generar un canvi de model productiu autèntic i a que es reactivi ràpidament l’economia“, assenyala Albert Planas, director general d’Advanced Factories.

En aquest escenari, Advanced Factories és una plataforma única d’innovació on més de 300 firmes expositores presentaran les seves últimes solucions en sistemes d’automatització industrial, robòtica, programari industrial, intel·ligència artificial, visió artificial i simulació virtual, analítica de dades, IoT, ciberseguretat, cloud computing, machine learning i totes les tecnologies 4.0 associades al Digital Manufacturing.

L’Industry 4.0 Congress, el congrés més gran per transformar el sector industrial

En el marc d’Advanced Factories se celebrarà un any més l’Industry 4.0 Congress, el congrés més gran del sud d’Europa on descobrir les últimes tendències per al sector industrial. “Aquest any més que mai el congrés esdevindrà una autèntica revolució per als professionals industrials, on donarem a conèixer els casos d’èxit, experiències industrials i tendències que marcaran els propers anys”, destaca Òscar Íñigo, director de l’Industry 4.0 Congress.

Aquest any, el congrés comptarà amb dos nous summits: el Plant Managers Summit -dedicat a tots els responsables de planta de les fàbriques industrials- i el Fòrum d’Intel·ligència Artificial -enfocat a donar a conèixer les oportunitats que ofereix aquesta tecnologia al sector-. També tindran lloc un any més el CIO’s Summit, el Congrés Nacional de Gestors de Polígons Industrials, i el Fòrum de Ciberseguitat Industrial, així com diferents esdeveniments de networking com el Leadership Summit, els Factories of the Future Awards 2022, l’Industry Startup Forum, el Fòrum de Fabricació Additiva o el Talent Marketplace.

Des del Catalan Water Partnership animem tots els professionals del sector a romandre atents a la web i xarxes socials de l’esdeveniment, ja que aviat s’obrirà el període de recepció de candidatures per participar com a speakers a l’Industry 4.0 Congress. En total, més de 100 hores de conferències de la mà de 280 experts podran compartir el seu coneixement i experiència per incrementar la competitivitat de diferents segments de la indústria: automoció, aeronàutica, pharma, alimentació, electrònica, tèxtil, ferroviari, i metall i siderúrgic.

Les entitats associades al clúster poden gaudir d’un descompte per les entrades de l’Advanced Factories, més informació a comunicacio@cwp.cat.

Similar Posts