GPASEABOTS – POWER INNOTECH

GPA SEABOTS

La seva missió com a empresa se centra a facilitar l’anàlisi, la preservació i la restauració del medi marí a través del desenvolupament de productes adaptats als temps actuals. Això ho aconsegueixen adaptant les últimes tecnologies de diversos àmbits a un sector on històricament hi ha hagut una evident barrera operativa.

Els seus esforços interdisciplinaris els permeten gran agilitat en oferir solucions pràctiques reduint costos operatius, així com incrementant dràsticament la seguretat dels operadors.

Entre les diferents línies de productes desenvolupats per GPASEABOTS, podem trobar els nous USV s. Vehicles semiautònoms i no-tripulats que operen des de la superfície de l’aigua.

gpaseabots.com

POWER INNOTECH

POWER INNOTECH ofereix serveis i productes basats en electrònica d’altes prestacions. El seu objectiu és aplicar a altres àmbits,  tecnologies que fins ara s’havien utilitzat exclusivament en sectors com  l’aeroespacial o vehicle elèctric; per exemple, les tecnologies Wide Band Gap Semiconductor (SiC i GaN) i les anomenades tecnologies inductives  planars, que han permès la millora de l’eficiència i la miniaturització dels sistemes d’alta potència.

L’ús d’aquesta tecnologia aporta un seguit d’avantatges mediambientals, econòmics i operatius en sectors que tenen un gran impacte industrial, social i estratègic. Hi destaquen:

  • Sistemes i Processos d’alta Eficiència Energètica
  • Sistemes i Processos de molt alta Qualitat de Potència
  • Sistemes i Processos d’alta Densitat Energètica
  • Sistemes i Procesos d’alta connectivitat (IoT) i sensorització intel·ligent.

Actualment, Power Innotech aplica el seu knowhow en el desenvolupament de solucions i productes en els sectors de l’electropulit, tractaments superficials, tractaments electró-químics d’aigües, generació d’Hidrogen Verd, recàrrega elèctrica, e-Marine, Ports 4.0,  e-mobility i smart energy.

power-innotech.com

Similar Posts