Kurita

Kurita Europa s’especialitza en l’optimització de la fiabilitat i l’eficiència de les plantes i els projectes industrials. Les nostres tecnologies personalitzades i productes patentats per a aigües industrials, paper i tractament de procés milloren l’eficiència de la planta i la seva vida útil, així com redueixen el temps d’inactivitat.

Una de les nostres últimes innovacions és Fracta, una solució puntera que utilitza l´aprenentatge automàtic i intel.ligència artificial per detectar fugues i anticipar les necessitats de manteniment  y operacions de les xarxes d´aigua. És una solució digital que aporta un nou valor als nostres clients prevenint i detectant fugues d´aigua disruptives i ruptures en la distribució d´aigua.

A Kurita, estem compromesos amb l’aplicació de conceptes respectuosos amb el medi ambient que conserven els recursos naturals sempre que sigui possible. Aquesta és una de les raons per les quals la nostra empresa matriu, Kurita Water Industreis Ltd., és de les úniques 30 empreses en tot el món incloses en el Nature-Estoc-*Index (NAI).

kurita.eu

Similar Posts