Mejoras Energéticas

MEJORAS ENERGÉTICAS, S.A. és una societat constituïda l’any 1991 per aportar al sector de l’aigua tecnologia innovadora per a l’explotació i el control eficient del cicle de l’aigua.

Les solucions ofertes per Mejoras Energéticas permeten el mesurament precís de paràmetres com ara cabals en conduccions en càrrega o en làmina lliure, pressions, nivells, detecció de fuites, etc., així com la caracterització fisicoquímica d’aigües brutes, potables o residuals.

Aquestes tecnologies es caracteritzen per ser autònomes, connectades mitjançant comunicacions IoT i per requerir nivells de manteniment molt baixos. Les dades obtingudes mitjançant aquests equips són enviades per a la seva anàlisi i gestió a la plataforma web de Mejoras o als sistemes SCADA o plataformes dels seus clients.

Mejoras Energéticas també presta servei de manteniment de tots els seus equips des de les seves instal·lacions a Barcelona i Madrid, així com suport tècnic i formació personalitzada als usuaris de les seves aplicacions.

Similar Posts