ANTHESIS LAVOLA

Anthesis Lavola és una empresa de serveis per a la sostenibilitat, amb més de 30 anys d’experiència, que ofereix solucions en els següents àmbits:

  • Consultoria. Serveis de consultoria en els àmbits del canvi climàtic; desenvolupament urbà i territorial sostenible; ús racional de l’energia i l’aigua; anàlisis del cicle de vida i ecodisseny; foment de l’economia circular; construcció sostenible; i responsabilitat social
  • Comunicació. Serveis d’agència de comunicació especialitzada en sostenibilitat i medi ambient.  Elements de divulgació de projectes tecnològics, estands i exposicions, recursos online, i comunicació interna en les organitzacions.
  • Educació per a la Sostenibilitat. Materials d’aprenentatge, activitats educatives o de sensibilització, programes educatius, i gestió de centres d’informació i educació.

Anthesis Lavola té oficines a Barcelona, Madrid, Manlleu, Andorra i Bogotá (Colombia) i convenis de col·laboració per treballar a Xina i Argentina. En l’àmbit internacional Anthesis Lavola ha participat en projectes Europeus i desenvolupat projectes a Sud Amèrica (Colòmbia, Equador i Argentina), països del Sud del Mediterrani  i  Xina.

Els clients de Anthesis Lavola són grans corporacions i pimes, institucions i agències governamentals, organismes multilaterals, fundacions i organitzacions no lucratives.

Anthesis Lavola aporta valor afegit a projectes d’innovació, serveis o productes de clients.

www.lavola.com

Similar Posts