ALBIREM

Albirem és una consultora estratègica amb seu a Barcelona, i ofereixen solucions innovadores basades en la sostenibilitat, entesa de manera holística, com a eina per millorar la competitivitat de les organitzacions. A l’equip són doctors i investigadors, i combinen el seu background en recerca amb l’experiència professional en planificació, consultoria de negocis i innovació social.

Ofereixen solucions de consultoria estratègica a empreses, sector públic i no lucratiu entre les quals destaquen la responsabilitat social, l’alineació estratègica amb els ODS, la governança, gestió dels grups d’interès i l’impacte social.

També compten amb una línia específica de serveis a l’R+D+i.

  • D’una banda, poden anar com a socis en projectes als quals aporten el seu expertise de l’ecologia i ciències ambientals (p.e. fins ara han anat de socis en una proposta LIFE de Environmental Governance and Information i també fan monitoreig de l’estat ecològic d’aigües continentals).
  • De l’altra, contribueixen als PPP oferint serveis i solucions complementàries al “core” de la recerca. És ampli, però inclou coses que generalment són més colaterals a la recerca però són cada vegada més necessàries. Cobreixen 6 àrees principals: (1) Co-development & Co-creation, (2) Fundraising, (3) Communication & Dissemination, (4) Innovation & Transference, (5) Social & Community impact and (6) Research footprint & Sustainability.

A tall d’exemple, recentment han liderat el co-desenvolupament d’un projecte internacional de recerca de ERA4CS i JPI Climate, a on hi havia centres de recerca (que modelitzaven eines per predir les variacions estacionals i fenòmens extrems en el context de canvi climàtic) i gestors de l’aigua de 7 països (calia que les eines s’ajustessin a les necessitats i l’operativa real per a la presa de decisions). Consulta’l aquí.

albirem.com

Similar Posts