|

ARANTEC

Arantec està format per un grup d’enginyers, programadors i dissenyadors d’interficies. Comptem amb una àmplia experiència en el camp de l’enginyeria i estem especialitzats en xarxes de sensors inalàmbrics (WSN) al servei de les Smart Cities. Som una empresa jove. Amb una forta aposta en I+D+i hem reestudiat el concepte del control i la monitorització de sensors, creant la gama de productes SmartyPlanet.

A Arantec, dissenyem, desenvolupem i produim el nostre propi software i hardware per oferir als nostres clients solucions complertes i fiables per l’Internet de les Coses (IoT). Creem solucions úniques integrades, que siguin fiables, compatibles, rentables, fàcils d’implementar i intuitives d’utilitzar. El nostre equip d’enginyers i programadors proporcionen la personalització de les aplicacions de software i del hardware necessàri per al monitoreig de diferents paràmetres ambientals. 

Els nostres productes estan dirigits a usuaris finals, integradors de sistemes, enginyeries i consultories per a que puguien desplegar les seves xarxes de sensors en el mínim temps possible amb una relació cost-benefici molt favorable. Pretenem amb això contribuir al concepte d'”Internet de les Coses” (IoT) pel qual les ‘coses’ es connecten a Internet per a ajudar als nostres clients a optimitzar els seus recursos. 

https://www.arantec.com/

Similar Posts