El CWP i una delegació d’entitats associades han participat a la fira WEFTEC, un referent internacional del sector de l’aigua

Aquesta setmana el CWP ha participat a la fira WEFTEC, la principal fira de l’aigua als EUA. Des del CWP s’ha organitzat una taula rodona en el Global Center el dia 2 d’octubre amb la sessió “Technological Solutions for Water Management in Drought Conditions” on Xavier Amores, director del CWP, va poder fer una ponència ressaltant la situació d’emergència hídrica a la qual s’enfronta Catalunya. També les entitats associades Bluephage, Createch 360 i Derypol que han anat a la fira van poder presentar les seves solucions tecnològiques. La delegació del CWP també ha comptat amb Cimico i Waterologies.

Així mateix el CWP va participar en la trobada anual del Water Cluster Leaders Forum amb clústers de l’aigua de Corea del Sud, Singapur, Holanda, Dinamarca, Milwaukee o Cleveland entre d’altres. Així mateix, el 3 d’octubre el director del CWP va participar en la taula de debat “Bridging Clusters: Connecting the world of water” organitzada pel Korea Water Partnership (KWP) i on es va poder parlar de les experiències i èxits dels clústers i com enfortir les relacions globals entre aquests.

Els socis van tenir també l’oportunitat un cop finalitzada la fira de participar en dos dies de reunions i conferències a Milwaukee, on The Water Council, el clúster de l’aigua de Wisconsin va organitzar una jornada post Weftec enfocada a la innovació, la tecnologia i els reptes i gestió en sector de l’aigua en el seu estat i que ha estat una oportunitat de generar noves oportunitats entre els associats del CWP.

Xavier Amores Director del CWP, Albert Vilardaga, de Createch 360, Guillem Solé de Derypol i Núria Guilera de Bluephage
Fotografia de diferents representants de clúster d’aigua d’arreu del món

Similar Posts