Xavier Amores, director del CWP, participa en les XIII Jornadas Españolas de Presas

Del 17 al 20 de juny es van dur a terme les XIII Jornadas Españolas de Presas a Barcelona on es van poder debatre i analitzar tots aquells temes de regulació i aprofitament de l’aigua que es consideren d’especial interès per les administracions i organismes públics, empreses, professionals, universitats i centres d’investigació.

En base el context actual, es van tractar principalment dos temes d’especial interès: la seguretat de preses i embassament i el paper de les preses davant del canvi climàtic i la transició energètica.

Xavier Amores, director del clúster, va participar com a ponent amb la ponència “Innovación abierta en un contexto de cambio accelerado” on va compartir aprenentatges d’innovació oberta portats a terme pel CWP en diferents projectes innovadors i digitals. Va destacar que “la col·laboració entre empreses, universitats, centres de recerca i administracions és imprescindible per fer front a grans reptes del canvi climàtic i la transformació digital des de la innovació”.

Similar Posts