|

El CWP participa com a ponent en el Spain Smart Water Summit

El passat 18 de setembre el CWP va participar com a ponent en el Spain Smart Water Summit. El congrès organitzat per la revista iAgua, reuneix aquells experts en la digitalització del sector de l’aigua. Es tracten temes punters com ara la intel·ligència artificial, el PERTE de digitalització de l’aigua, les tecnologies innovadores i tendències globals.

Enguany, Xavier Ampres, director del CWP, va participar en l’espai dedicat a la revolució digital en el sanejament i la depuració. En la sessió es va destacar com els sensors, sistemes de control automatitzat i anàlisis de dades en tems realment estan transformant les operacions. Es van presentar casos d’èxit on Xavier Amores va poder compartir projectes cooperatius d’R+D en el sanejament i la depuració així com els aprenentatges sobre el paper de la innovació oberta en la transformació digital.

Aquest espai va ser compartit amb els ponents: Javier Pino, director comercial d’Espanya i Portugal de Lacroix, José Antonio Piñeiro, director d’operacions a EMALSA, Teresa Quiroz, directora tècnica de Gestagua / SAUR Spain i Josep Pasqual, CTO del Consorci Besòs Tordera que també van presentar casos d’èxit i van destacar el paper de la digitalització en la depuració i sanejament.

Similar Posts